hu

Hair Information
The web's most updated information on hair

itenesfrdeptruarbgcazhcsdaeletfafihihuidiwjakoltlvmsnlnoplroskslsvthtrukvi

Enter in Hair Information


Hair Information : Szeretné tudni, mi lesz a haj divat trend a következő szezonban? Divat haj ágazati információs csatornák, a folyóiratok és internetes portálok, mint például a GLOBElife.com. Egyéb információk csatorna a haj a vadállatok, a szépség, a legfrissebb híreket az à divat haj stylist kínál. A haj ipar változó è, minden évben a stylist a világ kínál alkotásait a nemzetközi kifutókra. Minden évben a különböző divat è és a haj szalonok csinálnak mindent összeegyeztetni a vágyak, az ügyfelek, a jelenlegi trend. És hogyan viselkedni megtud mi ezek a trendek? tájékoztató a haj a csatornákat gyakran jár együtt a hair cosmetics gyártó cégek, meg kell legyen óvatos, és válassza ki a források elfogulatlan információ, hogy elmondja nekünk az igazság à bont à a termék vagy a trendeket, a pillanat. Konzultál a különböző információforrásokat è szőrszálakat általában a legjobb megoldás, vagy támaszkodhatnak a csatornákat, amelyek mellett egy társaság vagy egy másik, nem sorban elkötelezett ellenőrzése során termékekre, és hogy tájékoztassák a fogyasztókat a hírek piac à. Globelife è nemzetközi portál, amely foglalkozik minden érdekelt felek tájékoztatása: vállalatok, nagykereskedők, forgalmazók, fodrászok és ügyfelek annak érdekében, hogy a szükséges tudás, hogy döntéseiket. Választhat a parrucchere, a legjobb termék, vagy nem, hogy fektessenek be egy kiállítás.

Encyclopaedic hair website

Hair Information capelli Hair Information acconciature Hair Information estetica Hair Information moda-capelli Hair Information salute Hair Information parrucchieri

Hair Information - Hairdressers hair health care in the salons of beauty and aesthetics, with hair style for fashion photos and sales of hair-hair care products.

Sections of Interest

Hair Information, hairdressers, hair, health, beauty salons, hair fashion photos, hairstyles, aesthetics, for sale, chat hair, hair loss treatment, hair loss, balayages, meches, shatush, deja-vu, Hair Information, Globelife, fair hair, brand hair products, hairdressing sector, companies dyes hair, professional hair products manufacturers, factory lines products for third parties, private label, hair accessories, retailers hairdresser products.
Hair Information, wholesale sellers hair products, dealers products for hairdressers, agents hairdressers, beauty salons, market research in the field of hair fashion, equipment for hairdressers, hair thickening, information hair, news hairdressing products, furniture stores hairstyle.
Hair Information, imports and exports, hairdressing supplies

Gossip & News

26 Jun 19

federico fashion style

FEDERICO FASHION STYLE è stato scelto e gratificato
da La Rinascente di Milano con un CORNER dedicato
ai suoi PRODOTTI e ACCESSORI.
Distributore esclusivo per l'Italia è RVM Beauty.

È una CASE HISTORY che sarebbe bello vedere ripetuta
spesso per vivacizzare il mondo dei  Parrucchieri.

Guarda il video !!

26 Jun 19

Lorna Evans

 

Collection: Evolve
Ph: Carlo Fernandes
Make-up: Masha Eaves
Stylist: Adela Zemonova
Hair Assistant: Sarah Conlon, Dina Ludica
Hair Colour: Michael Gilberto

hair-collections

26 Jun 19

Huub Eysink

 

Collection: Signature
Ph: Ivo de Kok
Make-up: Joyce Pietrzak
Stylist: Sharon Eysink

hair-collections

25 Jun 19

INTERCOIFFURE MONDIAL

The big event called MONDIAL SPOTLIGHT made by
INTERCOIFFURE MONDIAL, International Hairdressing Organization,
was a great success with nearly 400 Intercoiffure members
and juniors traveled from all corners of the world.

This year’s event featured a unique mix of time-honored traditions
such as the Chevalerie Awards Ceremony next to fresh inspiration
from the Fondation Guillaume.

The Sunday programme was full of education “look and learns”
from the Intercoiffure Academy curriculum held in the House of Nations.

25 Jun 19

Ivan Rodriguez

 

The basics are always simple, and in this collection, the hairstylist returns to the essential techniques of hairdressing hand in hand with the main colour techniques using only the three primary colours, an exercise of reencounter with the basic knowledge that is the foundation of the whole.

Collection: Back To Basics
Ph: Jesus Herrera
Make-up: Thessa Peralta
Stylist: Melissa Weeb

hair-collectionsEnter in Hair Information